«ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΗΛΙΩΣ»

Για όσους αναζητούν την ποιότητα

Στο Κρητικό καμαρόσπιτο του 17ου αιώνα, που συνδυάζει με λεπτότητα την παράδοση με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. 

Το «Σπίτι της Μηλιώς» είναι μία πετρόχτιστη κατοικία του 17ου αιώνα, χαρακτηριστικό δείγμα μονόχωρου, κρητικού σπιτιού,  στην καρδιά του γραφικού χωριού Ρούστικα. 
Είναι ένας ξεχωριστός προορισμός για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν την Κρήτη με αυθεντικό τρόπο και να νοιώσουν την μοναδική αίσθηση φιλοξενίας που δημιουργείται από τους κατοίκους του χωριού.
Ο χώρος αποτελεί ένα ιδανικό σπίτι διακοπών με δύο όμορφες αυλές για γλυκές καλοκαιρινές βραδιές και μία μικρή πισίνα για δροσιά. Συγχρόνως αποτελεί ένα ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, καθώς βρίσκεται κοντά σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Κρήτης, κοντά σε γραφικά ορεινά χωριά, αλλά και στην όμορφη πόλη του Ρεθύμνου. 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το «Σπίτι της Μηλιώς» μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 4 άτομα, ενοικιάζεται 3 μήνες το χρόνο και εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και ήρεμη διαμονή στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού Ρούστικα, στο νομό Ρεθύμνης, στην Κρήτη.

Είναι ισόγειο λιθόκτιστο κτήριο, κεραμοσκεπές, με καμάρα και δίχωρο οντά (πατάρι).

Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό με δύο ανοικτούς χώρους ύπνου (με μονά κρεβάτια), η κουζίνα, ένας μεγάλος ξυλόφουρνος και οι βοηθητικοί χώροι που διαθέτουν επενδύσεις ξύλου και μαρμάρου και πλήρη σύγχρονο εξοπλισμό.

Στο πατάρι βρίσκεται το κύριο υπνοδωμάτιο (με διπλό κρεβάτι) , που απομονώνεται με ξύλινο καφασωτό διαχωριστικό.

Δύο αυλές με ξύλινες πέργκολες και συνεχόμενους κήπους με οπωροφόρα δέντρα, στα βόρεια και στα νοτιοδυτικά, επιτρέπουν την άμεση επαφή με τη φύση, ενώ μια μικρή κυκλική δεξαμενή νερού στη νοτιοδυτική αυλή προσφέρει τη δροσιά της το καλοκαίρι.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

ΚΗΠΟΣAIR CONDITIONΘΕΡΜΑΝΣΗΠΙΣΙΝΑΜΠΑΝΙΟΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑ 3 ΜΕΡΕΣΥΠΟΔΟΧΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙΕΞΤΡΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΚΟΥΤΙ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑΨΥΓΕΙΟΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟINTERNETFLAT SCREEN TVΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑLAUNDRY SERVICES (on request)ΣΙΔΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝRADIO CD PLAYER

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ:

CHQ